Handelsbetingelser

 Vi arbejder altid ud fra persondataloven samt købeloven for at sikre din sikkerhed.

Data-ansvarlig:
Canna-cbd & CNOID


Brug af personoplysninger samt din sikkerhed.

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller arbejdsadresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger.

Både i forbindelse med at du benytter vores website, men også i forbindelse med dine henvendelser.

Vi respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Personoplysninger bruges kun til det formål de er afgivet til, herunder at sikre at vi kan udføre vores services for dig.

Ved at benytte dette website accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne privatlivspolitik.

Hvis du ikke kan acceptere vores privatlivspolitik, bedes du undlade at benytte vores website.


Benyttelse af personoplysninger

Du kan som regel tilgå websitet uden at fortælle os, hvem du er, eller give personlige oplysninger om dig selv. Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne betjene dig eller levere produkter til dig.

Vi behandler og indhenter følgende oplysninger om dig:

  • Personoplysninger som du opgiver i forbindelse med direkte henvendelser via telefon eller mail.
  • Personoplysninger som du opgiver i forbindelse med din bestilling.

Personoplysninger afgivet på dette website videregives kun til:

  • Virksomhedens interne afdeling.
  • Canna-cbd’s direktør, der benytter dine personoplysninger med henblik på at levere varer.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på kundeservice@canna-cbd.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. For yderligere oplysninger om dine rettigheder læs mere på Datatilsynet’s hjemmeside.

Købers dataoplysninger er fuldt fortrolige og videregives ikke til andre da vi kun benytter os af dette, for at kunne yde den mest kvalitetsbevidste service, så vores kunder kan være 100% sikre på at de modtager deres varer med købers samtykke.

Ved evt. komplikationer under levering, vil kunden altid kunne benytte sig af vores kvalitetsgaranti – Hvilket betyder at der selvfølgelig vil blive sendt nye varer ud af samme produkt som køber har bestilt, men ikke modtaget eller hvis uheldet er ude at de er beskadiget. Disse produkter sendes naturligvis på vores regning, du har altid dine 14 dages fortrydelsesret – Kvalitetsprodukter eller pengene tilbage.

  • Fortrolighedserklæring af dine personlige dataoplysninger.
  • Tavshedspligt – Du kan altid være sikker på at dine oplysninger ikke videregives.

Returnering af varer:

Canna-cbd & CNOID betaler fragt ved evt. returnering af varer. Varer kan kun returneres ved uåbnet tilstand og ved ubrudt garanti mærke. Ved kreditering og tilbage betaling af penge sker dette indenfor 30-60 hverdage og tilbage betales altid kun via bank-overførsel.


Kun salg til personer over 18 år !


Ansvarsfraskrivelse

Alt materiale samt information på canna-cbd.dk & CNOID er kun videreformidling af information fra forskning samt studier og erfaringer fra andre brugere.