CBN

Cannabionol – Hvad er det egentlig?

En af de mange fælles effekter som CBN og THC kan have er, at de kan være mere eller mindre psykoaktive. Vi skal dog starte med at gøre jer opmærksomme at ingen af vores produkter giver nogen euforiserende virkning, da de ikke overstiger maximal grænseværdierne. Men på trods af disse potentialer, er sundhedsfordelene ved CBN betydeligt overvejende og positivt. 

CBN kan have en let søvndyssende effekt. Andre sundhedsmæssige fordele omfatter bla. Anti-bakteriel, anti-inflammatorisk lindring, regulering af immunforsvaret og kan desuden også fungere smertestillende.
 

 

 

 

 
Det er for eksempel også gavnligt for patienter som lider af grøn stær og andre syns problemer. Det er bla. en gruppe af sygdomme, der beskadiger øjets optiske nerve og kan resultere i synstab og blindhed.  

Men med tidlig påvisning og behandling kan man ofte beskytte sine øjne mod alvorligt synstab. 

Det er desuden også foretaget undersøgelser og det er bekræftet at CBN kan have en mærkværdigt positiv effekt mod kramper – muskel kramper, epileptiske anfald og derved kan afhjælpe mennesker med alvorlige anfald. Du kan læse meget mere om THC her.

 

Det er desuden også meget vigtigt for os at understrege at, alt materiale samt information på CNOID.dk & www.Canna-cbd.dk kun er videreformidling af information fra forskning samt studier og erfaringer fra andre brugere

.